fbpx

Sfânta Cuvioasă Parascheva, de mare ajutor în găsirea unui loc de muncă

O minune pe care am trăit-o recent se datorează Sfintei Cuvioase Parascheva. În această perioadă, mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă, iar printre acești oameni se afla și tatăl meu.

Două-trei săptămâni a căutat tatăl meu un loc de muncă și a și găsit, mai multe. Cu toate acestea, tot nu se putea angaja, din multe motive, astfel că a rămas în continuare fără loc de muncă. Însă am nădăjduit că Sfânta Parascheva ne poate ajuta. I-am citit într-o zi Paraclisul și Acatistul, atât.

În ziua următoare am aflat că tata a fost sunat de către un prieten care i-a găsit un loc de muncă bine plătit. Chiar atunci când mă rugam s-a întâmplat acest lucru! Acum lucrează acolo. Bucură-te, Sfântă Parascheva mult folositoare!

Mărturie trimisă pe adresa redacției Doxologia de Claudiu A., mai 2020

Sursa: doxologia.ro

Donează pentru
Asociația Triadikon

Suntem o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, cu beneficiu public, al cărei scop este sprijinirea materială și duhovnicească a persoanelor aflate în nevoi, publicarea de cărți, articole, materiale video, organizarea de conferințe și expoziții, pelerinaje, implicarea în activități de educație a tinerilor.

Vom folosi gestul tău filantropic pentru a continua acest proiect, a-l dezvolta și a bucura cât mai multe suflete de vestea cea bună adusă în lume de Domnul nostru Iisus Hristos!

Numele donatorilor vor fi pomenite în Sfântul Munte Athos la Sfânta Liturghie.

Transfer bancar:

Beneficiar: Asociația Triadikon

Cod fiscal: RO38581032

Cont LEI: RO69 BTRL RONCRT 0400844901

Cont EURO: RO19 BTRL EURCRT 0400844901

Cont DOLARI: RO23 BTRL USDCRT 0400844901

Cod SWIFT: BTRLRO22

Banca: Banca Transilvania S.A.

Paypal/Card bancar fără cont Paypal:

Domnul să vă răsplătească jertfa!

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *