O icoană a Maicii Domnului lăcrimează din luna februarie într-o biserică din Rusia

O icoană a Maicii Domnului aflată într-o biserică deteriorată din satul Urusovo din provincia Tula, la 125 de mile sud de Moscova, a fost recent descoperit că lăcrimează mir.

S-a observat pentru prima dată că Icoana Maicii Domnului din Biserica Arhanghelului Mihail lăcrima pe 8 februarie, relatează 1tulatv.ru .De atunci, icoana a lacrimat la fiecare câteva zile.

Biserica se află într-o stare dărăpănată, care are nevoie de o restaurare serioasă, așa că slujbele erau foarte rar ținute acolo, deși s-au desfășurat zilnic de când s-a observat miracolul, iar veștile despre icoana care lăcrimează mir au atras atenția asupra bisericii.

Istoria icoanei în sine este, de asemenea, foarte interesantă. Se crede că a fost pictat în secolul al XVIII-lea și a fost descoperită în urmă cu 30 de ani de un electrician care a găsit-o în podul unei clădiri abandonate. El a luat icoana acasă și l-a ajutat foarte mult în viață. Simțind că i se apropie sfârșitul, el a dus icoana la Biserica Sf. Mihail unde a rămas până în ziua de azi, murind apoi la câteva luni.

Sursa: orthochristian.com

Donează pentru
Asociația Triadikon

Suntem o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, cu beneficiu public, al cărei scop este sprijinirea materială și duhovnicească a persoanelor aflate în nevoi, publicarea de cărți, articole, materiale video, organizarea de conferințe și expoziții, pelerinaje, implicarea în activități de educație a tinerilor.

Vom folosi gestul tău filantropic pentru a continua acest proiect, a-l dezvolta și a bucura cât mai multe suflete de vestea cea bună adusă în lume de Domnul nostru Iisus Hristos!

Suntem recunoscători pentru fiecare donație primită!

Transfer bancar:

Beneficiar: Asociația Triadikon

Cod fiscal: RO38581032

Cont LEI: RO69 BTRL RONCRT 0400844901

Cont EURO: RO19 BTRL EURCRT 0400844901

Cont DOLARI: RO23 BTRL USDCRT 0400844901

Cod SWIFT: BTRLRO22

Banca: Banca Transilvania S.A.

Paypal:

Doamne, ajută!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *