fbpx

O icoană a Maicii Domnului lăcrimează din luna februarie într-o biserică din Rusia

O icoană a Maicii Domnului aflată într-o biserică deteriorată din satul Urusovo din provincia Tula, la 125 de mile sud de Moscova, a fost recent descoperit că lăcrimează mir.

S-a observat pentru prima dată că Icoana Maicii Domnului din Biserica Arhanghelului Mihail lăcrima pe 8 februarie, relatează 1tulatv.ru .De atunci, icoana a lacrimat la fiecare câteva zile.

Biserica se află într-o stare dărăpănată, care are nevoie de o restaurare serioasă, așa că slujbele erau foarte rar ținute acolo, deși s-au desfășurat zilnic de când s-a observat miracolul, iar veștile despre icoana care lăcrimează mir au atras atenția asupra bisericii.

Istoria icoanei în sine este, de asemenea, foarte interesantă. Se crede că a fost pictat în secolul al XVIII-lea și a fost descoperită în urmă cu 30 de ani de un electrician care a găsit-o în podul unei clădiri abandonate. El a luat icoana acasă și l-a ajutat foarte mult în viață. Simțind că i se apropie sfârșitul, el a dus icoana la Biserica Sf. Mihail unde a rămas până în ziua de azi, murind apoi la câteva luni.

Sursa: orthochristian.com

Donează pentru
Asociația Triadikon

Suntem o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, cu beneficiu public, al cărei scop este sprijinirea materială și duhovnicească a persoanelor aflate în nevoi, publicarea de cărți, articole, materiale video, organizarea de conferințe și expoziții, pelerinaje, implicarea în activități de educație a tinerilor.

Vom folosi gestul tău filantropic pentru a continua acest proiect, a-l dezvolta și a bucura cât mai multe suflete de vestea cea bună adusă în lume de Domnul nostru Iisus Hristos!

Numele donatorilor vor fi pomenite în Sfântul Munte Athos la Sfânta Liturghie.

Transfer bancar:

Beneficiar: Asociația Triadikon

Cod fiscal: RO38581032

Cont LEI: RO69 BTRL RONCRT 0400844901

Cont EURO: RO19 BTRL EURCRT 0400844901

Cont DOLARI: RO23 BTRL USDCRT 0400844901

Cod SWIFT: BTRLRO22

Banca: Banca Transilvania S.A.

Paypal/Card bancar fără cont Paypal:

Domnul să vă răsplătească jertfa!

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *