fbpx

Minunea Sfintei Ana cu femeia care nu putea avea copii

Suntem căsătoriţi de opt ani şi n-am putut avea copii. Soţia mea avea probleme cu menstruaţia şi, deși am fost pe la mulţi doctori, aceia n-au putut face nimic.

Toate analizele ieşeau bine, dar doctorii nu puteau găsi nicio explicaţie.

În primii şase ani de căsnicie, soţia mea a făcut tot ce se putea face: a luat pastile, a făcut injecţii precum şi alte tratamente recomandate de medici.

Icoana si moastele Sfintei Ana
Icoana făcătoare de minuni a Sfintei Ana și racla cu sfintele sale moaște, amândouă aflate la Schitul Sfânta Ana din Muntele Athos

După ce am văzut că nimic nu se întâmplă, ne-am dat seama că nu vom avea copii niciodată. Am încetat orice tratament, şi astfel au trecut doi ani, fără măcar să ne mai necăjim cu pastilele şi cu tratamentele făcute la sfatul medicilor. Şi într-adevăr, din acel moment nu s-a mai petrecut nicio schimbare legată de naşterea de prunci.

Într-o zi, am mers să ne spovedim la un preot tânăr, deoarece la biserica unde mergeam de obicei venea foarte multă lume la spovedanie, şi nu puteam lipsi de la serviciu atâta timp.

Acest părinte ne-a spus despre minunile Sfintei Ana legate de naşterea de prunci, care, stearpă fiind – pentru cei care nu ştiu – a născut pe Preasfânta Născătoare de Dumnezeu. Astfel, mi-a spus să merg în Sfântul Munte, la Schitul Sfintei Ana şi să urmez îndrumările pe care le voi primi acolo.

Am urmat întocmai ce mi-au spus călugării de la schit: am postit patruzeci de zile, am respectat cele scrise în cartea Sfintei Ana, după care m-am întors degrab. SOŢIA MEA A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ IMEDIAT! Fără menstruaţie, fără niciun medicament, fără vreun ajutor din partea doctorilor, toate s-au întâmplat precum ne-am dorit!

Medicilor nu le venea să creadă că soţia mea este însărcinată, ridicând iarăși nedumeriți din umeri! În momentul de faţă avem un băieţel de patru luni cât se poate de sănătos, viaţa ni s-a schimbat radical în bine, mergem în fiecare Duminică la biserică, ne împărtăşim în fiecare Duminică, în fiecare zi îi mulţumim Sfintei Ana şi suntem foarte fericiţi.

Vinerea aceasta, 10.02.2006, voi merge din nou la mănăstire, pentru a-i mulţumi încă odată de aproape Sfintei Ana. Și aș mai spune ceva: Sfântul Munte este un loc atât de liniştitor şi de frumos cum n-am mai întâlnit nicăieri asemenea. Aşadar, mă voi duce din nou vineri , lucru pe care îl fac cu multă bucurie.

Doresc lumii întregi ca în toate să fie bine, şi toţi să trăiască fericirea pe care o trăiesc eu.

Y.G.

Sursa: AgioritikoVima.gr

Traducere de Andrei Pirea

Notă privind copyrightul

Donează pentru
Asociația Triadikon

Suntem o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, cu beneficiu public, al cărei scop este sprijinirea materială și duhovnicească a persoanelor aflate în nevoi, publicarea de cărți, articole, materiale video, organizarea de conferințe și expoziții, pelerinaje, implicarea în activități de educație a tinerilor.

Vom folosi gestul tău filantropic pentru a continua acest proiect, a-l dezvolta și a bucura cât mai multe suflete de vestea cea bună adusă în lume de Domnul nostru Iisus Hristos!

Numele donatorilor vor fi pomenite în Sfântul Munte Athos la Sfânta Liturghie.

Transfer bancar:

Beneficiar: Asociația Triadikon

Cod fiscal: RO38581032

Cont LEI: RO69 BTRL RONCRT 0400844901

Cont EURO: RO19 BTRL EURCRT 0400844901

Cont DOLARI: RO23 BTRL USDCRT 0400844901

Cod SWIFT: BTRLRO22

Banca: Banca Transilvania S.A.

Paypal/Card bancar fără cont Paypal:

Domnul să vă răsplătească jertfa!

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *