fbpx

„Din mormântul Sfântului începu să iasă bună mireasmă…”

„Mă numesc D. V., m-am născut în anul 1938 în satul Metaxádes din regiunea Didimótiho, locuiesc în orașul Didimótiho, pe strada Leonidou nr. 39, și mă ocup cu executarea săpăturilor manuale și mecanizate.

În anul 1989, doamna Lina Kálla Hagìs m-a chemat în satul Pithio, la mormântul Sfântului Chiril al VI-lea, Patriarhul Constantinopolei. Erau acolo și Preasfințitul Nichifor – Episcop de Didimótiho și Orestiada, procurorul V. E., șeful Poliției din Didimótiho, generalul Diviziei 16 Infanterie, și alți oficiali, veniți cu toții pentru a asista la deschiderea mormântului Patriarhului Chiril, nădăjduind să găsim moaștele Sfântului. După ce am săpat până la aproximativ un metru adâncime, din mormântul Sfântului a început să iasă atâta bună mireasmă, încât am cerut o mască pentru a putea continua. Bună mireasma era atât de puternică, încât au simțit-o și unii locuitori ai acelui sat. Din nefericire, în acea zi nu am putut găsi moaștele Sfântului.”

Sursa: Pemptousia.gr

Traducere de Ionuț Vasile

Notă privind copyrightul

Donează pentru
Asociația Triadikon

Suntem o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, cu beneficiu public, al cărei scop este sprijinirea materială și duhovnicească a persoanelor aflate în nevoi, publicarea de cărți, articole, materiale video, organizarea de conferințe și expoziții, pelerinaje, implicarea în activități de educație a tinerilor.

Vom folosi gestul tău filantropic pentru a continua acest proiect, a-l dezvolta și a bucura cât mai multe suflete de vestea cea bună adusă în lume de Domnul nostru Iisus Hristos!

Numele donatorilor vor fi pomenite în Sfântul Munte Athos la Sfânta Liturghie.

Transfer bancar:

Beneficiar: Asociația Triadikon

Cod fiscal: RO38581032

Cont LEI: RO69 BTRL RONCRT 0400844901

Cont EURO: RO19 BTRL EURCRT 0400844901

Cont DOLARI: RO23 BTRL USDCRT 0400844901

Cod SWIFT: BTRLRO22

Banca: Banca Transilvania S.A.

Paypal/Card bancar fără cont Paypal:

Domnul să vă răsplătească jertfa!

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *