fbpx

Pelerinaj în Ucraina (16 – 21 aprilie 2018)

Pelerinaj

în

Ucraina

16 – 21 APRILIE 2018

„Pelerinajul este un răspuns al omului la chemarea lui Dumnezeu.”

Asociația Triadikon și agenția de pelerinaje Pax Travel te invită cu drag într-o călătorie duhovnicească în Ucraina, inima ortodoxiei slave.

Perioada de desfășurare a pelerinajului este 16 – 21 aprilie 2018.

​CONTACTEAZĂ-NE!

Obiectivele principale ale pelerinajului sunt următoarele::

Lavra Peșterilor din KIEV, cea mai mare mănăstire din Ucraina (Peșterile Sfântului Antonie și Sfântului Teodosie cu peste 124 de Sfinte Moaște întregi)

Lavra POCEAEV, a doua mare mănăstire a Ucrainei (Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului, Urma Maicii Domnului imprimată pe piatră şi Izvorul Maicii Domnului, Peştera şi Moaştele Sfântului Iov, Moaştele Sfântului Amfilohie)

 Mănăstirea BĂNCENI (Catedrala Sfintei Treimi cu 7 altare)

Mănăstirea Intrarea în Biserică a Maicii Domnului, KIEV (Icoana Maicii Domnului ”Caută la smerenia noastră” imprimată pe sticlă, Moaștele Cuvioasei Dimitria și ale Cuvioasei Olimpiada)

Mănăstirea Sfânta Treime din Grădina Botanică (Moaştele Sfântului Iona)

Catedrala Sfântul Vladimir, KIEV (Moaștele Sfintei Varvara şi ale Sfântului Macarie, Mitropolit de Kiev)

Mănăstirea Sfântului Acoperământ al Maicii Domnului, KIEV (Moaștele Sfintei Împărătese Anastasia de Kiev)

Mănăstirea Sfânta Treime, Kitaev, KIEV (Moaștele Cuviosului Teofil şi ale Cuvioasei Dositeea)

Schitul Cinstirii SFÂNTULUI DUH (Moaștele Cuviosului Metodie, Capul izvorâtor de mir al unui pustnic necunoscut, Crucea-lanț a Cuviosului Nichita Stâlpnicul din Pereiaslavs, Icoana Sfântului Serafim de Sarov pictată pe o bucată din piatra pe care acesta s-a rugat 1000 de zile și nopți)

Catedrala Schimbării la Față a Mântuitorului, JITOMIR (Icoana Maicii Domnului din Podolisc, Icoana Maicii Domnului Grabnic Ascultătoarea, Icoana făcătoare de minuni a Sfântului Nicolae, părticică din arțarul pe care a apărut Sfânta Cruce)

Schitul SFÂNTA ANA (Izvorul făcător de minuni şi bazinul pentru îmbăiere)

Mănăstirea BOIAN (Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Cea care plânge”)

Oraşul CERNĂUŢI, capitala Bucovinei de Nord (Catedrala episcopală “Pogorârea Sfântului Duh”, Universitatea – fosta reşedinţă mitropolitană)

Pe lângă aceste obiective principale, în limita timpului disponibil, vom vizita şi ne vom închina şi în alte locuri sfinte, aflate în afara circuitelor obişnuite!

Îmbarcare din Braşov, Ploieşti, Bucureşti, Buzău, Focşani, Bacău, Roman, Fălticeni, Suceava.

Ziua 9 Marti 10 aprilie. Decolare la 00.30 de pe aeroportul Bengurion din Tel Aviv si aterizare pe aeroportul Otopeni din Bucuresti la 03.30Ziua 5. Vinerea Mare. Mic dejun. Biserica Nasterii Domnului din Betleem. Ein Karem, locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul.   Manastirea Sf. Sava care adaposteste moastele intregi ale Sfantului si  doar barbatii au voie sa intre. Manastirea Sf. Teodosie, unde se afla si pestera unde s-au adapostit magii.  Participam la procesiunea de pe Drumul Crucii. Sfantul Mormant,  Prohodul. Cazare si cina in Bethleem.Ziua 2. Mic dejun. Deplasare spre Iordan, locul originar al Botezului Domnului, unde are loc slujba arhiereasca cu Patriarhul Ierusalimului si se petrece una din cele trei minuni care se petrec in Tara Sfanta ” intoarcerea Iordanului” (a doua oara in an, prima oara fiind de Boboteaza pe 18 ianuarie). Manastirea Sf. Gherasim de la Iordan. Hozeva, manastirea Sf. Gheorghe care adaposteste moastele intregi ale Sfantului Ioan Iacob Romanul si alte sfinte moaste, pestera unde s-a nevoit Sfantul Ilie. Ierihon, cel mai vechi oras din lume, Asezamantul Romanesc de la Ierihon, Dudul lui Zaheu Vamesul si Muntele Carantania. Manastirea greceasca construita pe locul unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol de trei ori dupa 40 de zile de post si rugaciune.  Cazare si cina in Betleem hotel de 4-5*.

Prețul pelerinajului: 255 EURO/persoană

​VREAU DETALII!

SUNT INCLUSE ÎN PREȚ:

  • transport cu autocar clasificat
  • cazare 5 nopţi la hotelurile mănăstirilor
  • mic dejun şi cină pentru cazările la Mănăstirea Bănceni (2 nopți)
  • însoţitor de grup teolog
  • intrările la obiectivele din program sunt gratuite

​NU SUNT INCLUSE ÎN PREȚ:

  • mesele pentru cazările în Kiev şi Poceaev (3 nopți) le vom servi la cantine mănăstireşti – pentru aproximativ 2-3 euro/persoană se poate lua un meniu complet (felul I, felul II şi desert)
  • alte cheltuieli personale

​OBSERVAȚII:

  • în cazul unor situaţii speciale, traseul poate suferi uşoare modificări
  • documente necesare: pașaport valabil minim 6 luni de la data returului în țară
  • toate zonele vizitate sau tranzitate oferă deplină siguranţă, neavând nici o legătură cu situaţia relaţiilor ruso-ucrainiene

Termen limita de inscriere si plata avansului de 450 euro: 1 februarie 2018

TESTIMONIALE:

quote-left

Vă recomand această agenție de turism din toată inima. Am fost cu ei într-un pelerinaj în Ucraina, și pot spune că sunt minunați din toate punctele de vedere. Nu pot vorbi despre ei decât la superlativ. Apelați cu încredere la Pax Travel.

quote-right

Cornelia Bălășoiu, Sibiu, România

quote-left

O agenție de încredere, care ne-a oferit, mie și familiei mele un pelerinaj fără peripeții. Totul s-a desfășurat conform programului și nu am întâmpinat probleme. Mulțumim Pax Travel.

quote-right

Mihail Preda, Regensburg, Germania

quote-left

Am ajuns cu bine acasă, a fost foarte frumos, și sunt mulțumită de alegerea facută. Mulțumesc pentru ajutor, o să apelez la dumneavoastră și pentru alte pelerinaje. Mult succes în continuare!

quote-right

Sabina Toader, București, România

​Formular de preînscriere:

– vei fi contactat telefonic sau prin email în maximum 24 de ore de la preînscriere –

Pentru grup intre 36-45 persoane: pretul creste cu 45 euro.Pentru grup intre 31-35 persoane: pretul creste cu 59 euroPentru grup intre 26-30 persoane: pretul creste cu 75 euroPentru grup intre 21-25 persoane: pretul creste cu 115 euroPentru grup intre 16-20 persoane: pretul creste cu 145 euroPentru grup intre 11-15 persoane: pretul creste cu 175 euroPretul este calculat la 50 persoane si se va recalcula in functie de numarul de persoane, astfel:​programul pelerinajului poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare, sau se pot înlocui unele obiective în funcție de anumite situații specialeInsula EGHINA, unde ne vom închina la moaștele SFÂNTULUI NECTARIE FĂCĂTORUL DE MINUNI, vom participa la privegherea de toată noaptea în cinstea Sfântului Nectarie, și vom vizita Mănăstirea SFINTEI ECATERINATESALONIC: moaștele SFINȚILOR DIMITRIE IZVORÂTORUL DE MIR, ANISIA, GRIGORIE KALIDIS, TEODORA, DAVID, GRIGORIE PALAMA, VASILE CEL NOU, ș.a.NEA MAKRI: moaștele SFÂNTULUI EFREM CEL NOU TĂMĂDUITORULInsula EVIA: moaștele SFÂNTULUI IOAN RUSUL, MĂNĂSTIREA CUVIOSULUI DAVID, și mormântul FERICITULUI IACOV TSALIKISMĂNĂSTIREA KATO XENIA: BRÂUL MAICII DOMNULUI, icoana Maicii Domnului PANAGIA XENIA, și alte sfinte moașteDouă mănăstiri legate de numele SFÂNTULUI CUVIOS PORFIRIE (o ctitorie a sa și o ctitorie a ucenicilor săi)Mănăstirea SUROTI, unde ne vom închina la moaștele SFÂNTULUI ARSENIE CAPADOCIANUL și la mormântul CUVIOSULUI PAISIE AGHIORITULBiserica SFINTEI PARASCHEVI din Valea Tembi, unde se afla și un izvor cu apă tămăduitoareMănăstirea și moaștele SFÂNTULUI DIONISIE DIN OLIMPAsociația Predania te invită cu drag într-o călătorie duhovnicească, în Grecia, cu ocazia praznicului SFÂNTULUI NECTARIE. Acest mare praznic atrage an de an zeci de mii de credincioși din toate colțurile lumii. Perioada de desfășurare a pelerinajului este 6 – 11 octombrie 2017.MĂ INTERESEAZĂ PELERINAJUL!

Te rugăm să împărtășești informația și celor dragi ai tăi!

© ​A​sociația Triadikon