fbpx

Pelerinaj de Sfintele Paști în Israel (2 – 10 aprilie 2018)

Pelerinaj

de

SFINTELE PAȘTI

​în ​Israel

2 – 10 APRILIE 2018

Veniți cu noi să luați Lumina Sfântă și tămăduitoare de la Ierusalim!

Asociația Triadikon și agenția de turism Christine Travel te invită cu drag într-o călătorie duhovnicească în Israel, cu ocazia Sfintelor Paști, marele praznic al creștinătății.

Slăvita Înviere a Domnului atrage la Ierusalim an de an zeci de mii de credincioși din toate colțurile lumii!

Perioada de desfășurare a pelerinajului este 2 – 10 aprilie 2018.

​CONTACTEAZĂ-NE!

Grupul nostru va participa la toate procesiunile și slujbele din Săptămâna Patimilor în Cetatea Sfântă a Ierusalimului, și va urma pașii Mântuitorului prin Țara Sfântă, după următorul program:

Ziua 1. Întâlnire pe aeroportul Otopeni și îmbarcare pentru zborul București – Tel Aviv. Cazare și cină în Bethleem.

Ziua 2. Mic dejun. Deplasare la Iordan, locul originar al Botezului Domnului, participare la slujba arhierească cu Patriarhul Ierusalimului, unde vom fi martorii uneia dintre cele trei minuni care se petrec anual în Țara Sfântă – întoarcerea Iordanului (a doua oara în an, prima oară fiind de Boboteaza pe calendarul vechi). Mănăstirea Sf. Gherasim de la Iordan. Pustia Hozevei, mănăstirea Sf. Gheorghe Hozevitul, care adăpostește moaștele întregi ale Sfântului Ioan Iacob Românul și alte sfinte moaște, peștera unde s-a nevoit Sfântul Ilie. Ierihon, cel mai vechi oraș din lume, Așezământul Românesc de la Ierihon, Dudul lui Zaheu Vameșul și Muntele Carantania. Mănăstirea grecească construită pe locul unde Mântuitorul a fost ispitit de diavol de trei ori după 40 de zile de post și rugăciune. Cazare și cină în Bethleem.

 Ziua 3. Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim. Intrarea în cetate prin Poarta Leilor, unde vom parcurge în rugăciune și cuget smerit Drumul Crucii. Casa nașterii Maicii Domnului. Scăldătoarea Vitezda.Pretoriul, locul judecății Mântuitorului. Golgota, locul răstignirii Domnului. Piatra Mirungerii, pe care a fost pus sfântul trup al Domnului atunci când a fost coborât de pe Cruce, înainte de îngropare. Biserica Sfântului Mormânt și Biserica Învierii. Locul unde s-a găsit Sfânta Cruce de Sfânta Împărăteasă Elena. Se participă la slujba de Sfântul Maslu cu mulți preoți și arhierei, împreună cu Patriarhul Ierusalimului, în Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena din Patriarhia Ierusalimului. Cazare și cină în Bethleem.

Ziua 4.Joia Mare. Mic dejun. Ierusalim. Participăm la slujba arhierească a Spălării Picioarelor, după care ne deplasăm spre Sion. Foișorul Cinei celei de Taina.Casa Sfântului Apostol Ioan, locul adormirii Maicii Domnului.Mormântul Regelui David. Mergem apoi pe urmele Mântuitorului care, acum 2000 de ani, ieșind din cetate cobora împreună cu ucenicii săi în grădina Ghetsimani, locul unde s-a rugat cu lacrimi pentru întreaga lume, înainte să fie prins. Mormântul Maicii Domnului. Mănăstirea rusească Sfânta Maria Magdalena, care adăpostește moaștele întregi ale Sfintei Elisabeta și ale ucenicei sale Sfânta Varvara. Biserica Sfântului Ștefan și peștera în care a fost ucis cu pietre. Denia celor 12 evanghelii la Sfântul Mormânt. Cazare și cină în Bethleem.

Ziua 5.Vinerea Mare. Mic dejun. Biserica Nașterii Domnului din Bethleem cu peștera în care s-a născut Mântuitorul lumii și icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Bethleemița”.Ein Karem, locul nașterii Sfântului Ioan Botezătorul. Mănăstirea Sf. Sava cel Sfințit care adapostește moaștele întregi ale Sfântului Sava (în interiorul mănăstirii au acces doar bărbații). Mănăstirea Sf. Teodosie, unde se află și peștera unde s-au adăpostit magii. Participăm la procesiunea de pe Drumul Crucii, urmând pașii Mântuitorului spre locul Răstignirii. Sfântul Mormânt al Domnului nostru Iisus Hristos, Prohodul Domnului. Cazare și cina în Bethleem.

Ziua 6.Sâmbăta Mare. Mic dejun. Așteptăm Sfânta Lumină la Sfântul Mormânt, minune care are loc în fiecare an în jurul orei 13. Muntele Măslinilor. Mănăstirea  rusească Eleon și locul Înălțării Domnului. Mergem să ne odihnim și seara participăm în Ierusalim la Slujba de Înviere de la Sfântul Mormânt. Cazare și cină în Bethleem.

Ziua 7.Duminica Sfintei Învieri. Masă festivă de Sfintele Paști. Deplasare spre Haifa – oraș port la Marea Mediterană, peștera Sfântului Ilie Tesviteanul. Nazaret – Biserica ortodoxă Sf. Arh. Gavriil, cu izvorul tămăduitor de la care lua apă Maica Domnului şi casa Sfântului Iosif, unde Preasfânta Născătoare de Dumnezeu a primit Vestea cea Bună. Cazare și cină în Nazareth, hotel 4*.

Ziua 8. Luni, 9 aprilie. Mic dejun. Cana Galileii (Biserica ortodoxă cu două vase dintre cele folosite la nunta la care Mântuitorul a făcut prima Sa minune și moaştele Sf. Ap. Simon Zelotul, mirele din Cana Galileii, ocrotitorul celor îndrăgostiți și al familiei). Tabor, Muntele Schimbării la Faţă a Mântuitorului (biserica ortodoxă cu piatra pe care a stat Mântuitorul şi icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului). Tabgha (locul înmulţirii pâinii şi peştilor). Muntele Fericirilor, locul unde Mântuitorul a rostit cele 9 fericiri. Marea Galileii, unde a avut loc pescuirea minunată. Capernaum (cetatea Mântuitorului Hristos), casa Sf. Ap. Petru şi biserica ortodoxă ridicată pe locul vindecării slăbănogului. Deplasare spre aeroport.

Ziua 9. Marți, 10 aprilie. Decolare la 00.30 de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv și aterizare pe aeroportul Otopeni din București la 03.30.

Ziua 9 Marti 10 aprilie. Decolare la 00.30 de pe aeroportul Bengurion din Tel Aviv si aterizare pe aeroportul Otopeni din Bucuresti la 03.30Ziua 5. Vinerea Mare. Mic dejun. Biserica Nasterii Domnului din Betleem. Ein Karem, locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul.   Manastirea Sf. Sava care adaposteste moastele intregi ale Sfantului si  doar barbatii au voie sa intre. Manastirea Sf. Teodosie, unde se afla si pestera unde s-au adapostit magii.  Participam la procesiunea de pe Drumul Crucii. Sfantul Mormant,  Prohodul. Cazare si cina in Bethleem.Ziua 2. Mic dejun. Deplasare spre Iordan, locul originar al Botezului Domnului, unde are loc slujba arhiereasca cu Patriarhul Ierusalimului si se petrece una din cele trei minuni care se petrec in Tara Sfanta ” intoarcerea Iordanului” (a doua oara in an, prima oara fiind de Boboteaza pe 18 ianuarie). Manastirea Sf. Gherasim de la Iordan. Hozeva, manastirea Sf. Gheorghe care adaposteste moastele intregi ale Sfantului Ioan Iacob Romanul si alte sfinte moaste, pestera unde s-a nevoit Sfantul Ilie. Ierihon, cel mai vechi oras din lume, Asezamantul Romanesc de la Ierihon, Dudul lui Zaheu Vamesul si Muntele Carantania. Manastirea greceasca construita pe locul unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol de trei ori dupa 40 de zile de post si rugaciune.  Cazare si cina in Betleem hotel de 4-5*.

Prețul pelerinajului: 899 EURO/persoană/loc în cameră dublă

​VREAU DETALII!

Supliment single: 395 euro

Pentru înscriere: avans minim ​450 euro/persoană

SUNT INCLUSE ÎN PREȚ:

 • ​transport cu avionul București – Tel Aviv – București (TAROM)
 • întâmpinare și transfer aeroport – hotel – aeroport
 • ​7 nopți de cazare ​în hoteluri de 4 și 5*
 • ​​masa în regim demipensiune (mic dejun și cină)
 • ​transport local cu autocar de lux cu aer condiționat conform programului
 • ​ghid vorbitor de limba română pe tot parcursul pelerinajului în Israel
 • însoțitor de grup

​NU SUNT INCLUSE ÎN PREȚ:

 • tips pentru șofer, ghid și ​personal hotelier – 50 euro​
 • ​​asigurarea medicală – aprox 40 RON (opțional)
 • ​deplasarea în noaptea de Înviere 35 euro (opțional)
 • ​taxiul pe Muntele Tabor și la Mănăstirea Sf. Sava – 20 euro (opțional)

​OBSERVAȚII:

 • ​​programul pelerinajului poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare, sau se pot înlocui unele obiective în funcție de anumite situații speciale
 • documente necesare: pașaport valabil minim 6 luni de la data returului în țară
 • ​termenul limită de înscriere și plata avansului de 300 euro: 1 februarie 2018

Termen limita de inscriere si plata avansului de 450 euro: 1 februarie 2018

TESTIMONIALE:

quote-left

​​Recomand această agenție din tot sufletul. Am fost cu ei într-o călătorie de 8 zile în Israel, și sunt persoane de nota 10. Nu ezitați să apelați la Christine Travel. Doamne ajută!

Recomand această agenție din tot sufletul. Am fost cu ei într-o călătorie de 8 zile în Israel, și sunt persoane de nota 10. Nu ezitați să apelați la Christine Travel. Doamne ajută!quote-right

​Claudia Tinu

​Brașov, România

Brașov, Româniaquote-left

​Experiența cu Christine Travel a fost ​unică și de neuitat! ​Însoțitoarea de grup este o persoană foarte atentă la detalii, ​în permanență amabilă și, prin ​​dorința sinceră de a ne ​descoperi frumusețea Ortodoxiei​, reușește să atingă sufletele oamenilor în​​tr-un mod profund.

quote-right

​Manuela Lambert

​Londra, Marea Britanie

quote-left

​Totul a fost perfect în Israel, si cu asta cred ca am spus totul!!!!!!! 

Totul a fost perfect în Israel, si cu asta cred ca am spus totul!!!!!!!quote-right

​Liviu Doru

​București, România

​Telefon: 0723306803

​Formular de preînscriere:

– vei fi contactat telefonic sau prin email în maximum 24 de ore de la preînscriere –

Pentru grup intre 36-45 persoane: pretul creste cu 45 euro.Pentru grup intre 31-35 persoane: pretul creste cu 59 euroPentru grup intre 26-30 persoane: pretul creste cu 75 euroPentru grup intre 21-25 persoane: pretul creste cu 115 euroPentru grup intre 16-20 persoane: pretul creste cu 145 euroPentru grup intre 11-15 persoane: pretul creste cu 175 euroPretul este calculat la 50 persoane si se va recalcula in functie de numarul de persoane, astfel:​programul pelerinajului poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare, sau se pot înlocui unele obiective în funcție de anumite situații specialeInsula EGHINA, unde ne vom închina la moaștele SFÂNTULUI NECTARIE FĂCĂTORUL DE MINUNI, vom participa la privegherea de toată noaptea în cinstea Sfântului Nectarie, și vom vizita Mănăstirea SFINTEI ECATERINATESALONIC: moaștele SFINȚILOR DIMITRIE IZVORÂTORUL DE MIR, ANISIA, GRIGORIE KALIDIS, TEODORA, DAVID, GRIGORIE PALAMA, VASILE CEL NOU, ș.a.NEA MAKRI: moaștele SFÂNTULUI EFREM CEL NOU TĂMĂDUITORULInsula EVIA: moaștele SFÂNTULUI IOAN RUSUL, MĂNĂSTIREA CUVIOSULUI DAVID, și mormântul FERICITULUI IACOV TSALIKISMĂNĂSTIREA KATO XENIA: BRÂUL MAICII DOMNULUI, icoana Maicii Domnului PANAGIA XENIA, și alte sfinte moașteDouă mănăstiri legate de numele SFÂNTULUI CUVIOS PORFIRIE (o ctitorie a sa și o ctitorie a ucenicilor săi)Mănăstirea SUROTI, unde ne vom închina la moaștele SFÂNTULUI ARSENIE CAPADOCIANUL și la mormântul CUVIOSULUI PAISIE AGHIORITULBiserica SFINTEI PARASCHEVI din Valea Tembi, unde se afla și un izvor cu apă tămăduitoareMănăstirea și moaștele SFÂNTULUI DIONISIE DIN OLIMPAsociația Predania te invită cu drag într-o călătorie duhovnicească, în Grecia, cu ocazia praznicului SFÂNTULUI NECTARIE. Acest mare praznic atrage an de an zeci de mii de credincioși din toate colțurile lumii. Perioada de desfășurare a pelerinajului este 6 – 11 octombrie 2017.MĂ INTERESEAZĂ PELERINAJUL!

Te rugăm să împărtășești informația și celor dragi ai tăi!

© ​A​sociația Triadikon