fbpx

2% pentru Triadikon

2% pentruAsociația Triadikon

RedirecȚioneazĂ 2% din impozitul pe venit cĂtre AsociaȚia Triadikon Și ne vei ajuta să ajutăm!

Sufletul are nevoie de aripi ca să zboare spre cer, iar acestea sunt date de milostenie.

– Sf. Ioan Scărarul –

Doamne, ajută!

În Codul Fiscal există o prevedere prin care poți să redirecţionezi 2 la sută din impozitul pe venit către o organizaţie non-profit care servește o cauză dragă ție (conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal).

Practic, în acest fel transmiți statului modul în care dorești să fie cheltuită o parte din impozitul tău pe venit.  Și nu te costă nimic!

Această suma nu reprezintă o sponsorizare sau donație. Ea este, în esență, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta.

Dacă intenţionezi să direcţionezi 2 la suta din impozit, dar nu te-ai decis către cine, îţi sugerăm să alegi Asociaţia Triadikon, organizaţie non-guvernamentală, non-profit, cu beneficiu public, al cărei scop este sprijinirea materială și duhovnicească a persoanelor aflate în nevoi, publicarea de cărți, articole, materiale video, organizarea de conferințe și expoziții, pelerinaje, implicarea în activități de educație a tinerilor.

Vom folosi gestul tău filantropic pentru a continua acest proiect, a-l dezvolta și a bucura cât mai multe suflete de vestea cea bună adusă în lume de Domnul nostru Iisus Hristos!

Cu prietenie,

Ionuț Vasile

Asociația Triadikon

CUM TREBUIE SĂ PROCEDEZI?

Dacă dorești să sprijini activitatea Asociației Triadikon prin redirecționarea a 2% din impozitul plătit statului pentru salariul din anul 2018, urmează în ordine pașii de mai jos, până la data de 31 IULIE 2019.

1. Descarcă de mai jos și tipărește formularul 230:

DESCARCĂ Formularul 230

2. Completează formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform art. 123, alin. 4 din Codul fiscal -> „…Organul fiscal competent are obligația calculării, reținerii și plăţii sumei reprezentând până la 2% din impozitul datorat…”) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele Asociației Triadikon sunt precompletate. Instrucțiuni complete pentru completarea formularului găsești AICI.

3. După completare, urmează unul din pașii următori:

a. depune-l personal în 2 exemplare (în original) la registratura Administraţiei Finanţelor Publice de care aparții (din localitatea unde ai domiciliul fiscal), nu mai târziu de 31 iulie 2019. Un exemplar va rămâne la Administraţia Finanţelor Publice, și un exemplar va rămâne la tine, cu număr de înregistrare.

b. trimite-l prin poştă prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire (un singur exemplar în original) la Administraţia Finanţelor Publice, în localitatea unde ai domiciliul fiscal, nu mai târziu de 31 iulie 2019 (data poștei).

4. După depunerea formularului, te rugăm să ne trimiți un scurt mesaj la pentru confirmarea depunerii formularului. Acest lucru ne ajută pentru a ține o minimă evidență a numărului de oameni care au ajutat asociația noastră, știut fiind că asociațiilor non-profit le sunt redirecționate aceste sume abia spre sfârșitul anului.

IMPORTANT

Dacă vrei să ne ajuți și mai mult, îți poți îndemna apropiații, prietenii și colegii să ți se alăture. Fiecare ajutor contează! Iți mulțumim!Ajută-ne să ajutăm!

„Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit; gol am fost şi M-aţi îmbrăcat; bolnav am fost şi M-aţi cercetat; în temniţă am fost şi aţi venit la Mine… Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut.”

– Matei 25:35-36, 40 –

© Triadikon.ro