fbpx

VIDEO: Sfânta Lumină a venit la Ierusalim și în 2017! Hristos a înviat!

Într-o atmosferă de mare evlavie și sfântă bucurie, marea minune de la Sfântul Mormânt al Domnului a avut loc și anul acesta la ora 14:23 (ora Ţării Sfinte şi a României). În următoarele ore, delegațiile prezente la Ierusalim vor duce Sfânta Lumină în toate colţurile lumii ortodoxe.

Slavă Ţie, Doamne!

Urmăriţi mai jos înregistrarea video a venirii Sfintei Lumini la Ierusalim:

Donează pentru
Asociația Triadikon

Suntem o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, cu beneficiu public, al cărei scop este sprijinirea materială și duhovnicească a persoanelor aflate în nevoi, publicarea de cărți, articole, materiale video, organizarea de conferințe și expoziții, pelerinaje, implicarea în activități de educație a tinerilor.

Vom folosi gestul tău filantropic pentru a continua acest proiect, a-l dezvolta și a bucura cât mai multe suflete de vestea cea bună adusă în lume de Domnul nostru Iisus Hristos!

Numele donatorilor vor fi pomenite în Sfântul Munte Athos la Sfânta Liturghie.

Transfer bancar:

Beneficiar: Asociația Triadikon

Cod fiscal: RO38581032

Cont LEI: RO69 BTRL RONCRT 0400844901

Cont EURO: RO19 BTRL EURCRT 0400844901

Cont DOLARI: RO23 BTRL USDCRT 0400844901

Cod SWIFT: BTRLRO22

Banca: Banca Transilvania S.A.

Paypal/Card bancar fără cont Paypal:

Domnul să vă răsplătească jertfa!

Facebook
WhatsApp
Email

3 răspunsuri

  1. Foarte frumos. Hristos a înviat din morți! Hristos a înviat din morți! Hristos a înviat din morți! Amin. Domnul Fie lăudat, și Fiul Său Iisus Hristos! Amin. My lord bless Romania! Amin.

  2. Hristos a înviat! Doamne ajuta-ne sa fim mai buni, mai cu credința si cu frica de Dumnezeu. Mare e mila ta Doamne! Mulțumim Doamne Iisuse Hristoase pentru lumina, pentru pace, pentru sănătate si copii sănătosi +++++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.