VIDEO: Sfânta Lumină a venit la Ierusalim și în 2017! Hristos a înviat!

Într-o atmosferă de mare evlavie și sfântă bucurie, marea minune de la Sfântul Mormânt al Domnului a avut loc și anul acesta la ora 14:23 (ora Ţării Sfinte şi a României). În următoarele ore, delegațiile prezente la Ierusalim vor duce Sfânta Lumină în toate colţurile lumii ortodoxe.

Slavă Ţie, Doamne!

Urmăriţi mai jos înregistrarea video a venirii Sfintei Lumini la Ierusalim:

Donează pentru
Asociația Triadikon

Suntem o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, cu beneficiu public, al cărei scop este sprijinirea materială și duhovnicească a persoanelor aflate în nevoi, publicarea de cărți, articole, materiale video, organizarea de conferințe și expoziții, pelerinaje, implicarea în activități de educație a tinerilor.

Vom folosi gestul tău filantropic pentru a continua acest proiect, a-l dezvolta și a bucura cât mai multe suflete de vestea cea bună adusă în lume de Domnul nostru Iisus Hristos!

Suntem recunoscători pentru fiecare donație primită!

Transfer bancar:

Beneficiar: Asociația Triadikon

Cod fiscal: RO38581032

Cont LEI: RO69 BTRL RONCRT 0400844901

Cont EURO: RO19 BTRL EURCRT 0400844901

Cont DOLARI: RO23 BTRL USDCRT 0400844901

Cod SWIFT: BTRLRO22

Banca: Banca Transilvania S.A.

Paypal:

Doamne, ajută!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

3 Responses

  1. Foarte frumos. Hristos a înviat din morți! Hristos a înviat din morți! Hristos a înviat din morți! Amin. Domnul Fie lăudat, și Fiul Său Iisus Hristos! Amin. My lord bless Romania! Amin.

  2. Hristos a înviat! Doamne ajuta-ne sa fim mai buni, mai cu credința si cu frica de Dumnezeu. Mare e mila ta Doamne! Mulțumim Doamne Iisuse Hristoase pentru lumina, pentru pace, pentru sănătate si copii sănătosi +++++

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *