fbpx

Maică, ce credeți că va veni după această pandemie?

– Maică, ce credeți că va veni după această pandemie?

– Nu este stabilit! Încă se discută în împărăție. Depinde de tine! Depinde de mine! Depinde de noi! DEPINDE DE NOI! Cât ne deschidem lui Dumnezeu. Cât de responsabili devenim.

– Cum să reacționăm față de cei care atacă murdar Biserica, mai ales în public?

– MĂTĂNII! Mătănii pentru ei! Doamne iartă-i. Doamne binecuvintează-i. Doamne,…păi măi copii măi, oameni buni, dacă ei ar şti ce atacă! Nu ştiu. Şi atunci Mantuitorul i-a iertat de acolo, a zis: Doamne, iartă-i, că nu ştiu ce fac! Dar noi suntem vinovaţi, suntem responsabili, că ei nu ştiu. Da! Deci rugăciune, rugăciune, când vezi orice răutate. Doamne iartă-i. Doamne ajută-mă. Doamne iartă-mă, că eu n-am putut să arăt lumii că Tu eşti, şi ce minunată e Sfânta Biserică! Şi iartă-i. Să ne rugăm maică pentru ei. N-avem ce să facem.

– Dacă va apărea în acest context un vaccin, cum vom proceda, ne vom vaccina?

– Dacă te obligă!… N-ai încotro. Dar dacă poți să zici nu! Zi nu! Dar să crezi. Pentru că sunt studii foarte serioase, şi oameni, nu mă pricep eu la asta. Deci tu vezi de la oameni de ştiinţă, de la medici, şi am auzit un parlamentar, vorbind în parlament vorbind cu o competenţă ştiinţifică uluitoare, despre ce se face rău cu vaccinul. Că nu este anunţat pacientul de efectele negative, care uneori sunt letale! Eu am cunoscut o doamnă care se trata pentru o boală, şi medicamentul ăla avea printre aspectele adverse şi moartea! Acuma sigur că mori mai uşor dacă mori din cauza unui vaccin, decât să te chinui cu cancerul ăsta, care poate să dureze şi zece ani. Da! Deci trebuie să ne informăm, care sunt riscurile, care sunt consecinţele! Şi să nu ne lăsăm uşor în asta. Dacă credeţi în vaccin, şi dacă îl folosiţi, vă asumaţi însă. Să vă informați, şi vă asumaţi consecinţele care urmează. Dar, dacă va fi obligatoriu, eu de exemplu, mă duc la puşcărie! Nu mă vaccinez Doamne Iisuse Hristoase, da! Pentru că vezi, mai bine mă imbolnavesc de virus, decât de şandramaua ce bagă ăştia în mine, chimicale. Da! Deci nu mă ascultaţi pe mine aici, este părere personală, dar, informaţi-vă, şi rugaţi-vă, şi alegeţi ce e mai puţin periculos!

– Maică ce ne puteţi învăţa pe noi, cei care suntem plecaţi la muncă în străinătate? Este timpul să venim toţi acasă? Sau nu?

– Păi nu ştiu maică! Rugăciune, rugăciune, rugăciune şi atenţie la rostul vostru, la chemarea voastră. Aşa e bine, să fie omul în ţara lui, dar, pe de altă parte, noi suntem Biserica Ortodoxă, suntem fără frontiere! Suntem mondială! Acolo voi aţi intemeiat Biserici, Altare. Acolo se săvârşeşte Sfânta Liturghie! Chiar dacă acuma sunt aceste restricţii, se săvârşeşte ea în colţurile care se poate! Deci acolo voi sunteţi APOSTOLI! Dar dacă staţi numai să câştigaţi numai nişte bani, şi acuma nu-i mai câştigaţi, veniți acasă! Dar dacă staţi şi pentru că sunteţi MARTORII LUI DUMNEZEU ACOLO, ai lui Hristos, nu ai lui Iehova, Doamne iartă-mă, da, atuncea puteţi. Dar aicea fiecare să se roage, si fiecare să intre în relaţie şi să-şi asculte şi inima, şi soția, şi soţul. Important e să fiţi împreună. Să nu staţi separat soţ soţie, să nu staţi separat părinţi de copii, că asta e cea mai mare nenorocire din viaţa dumneavoastră. Uniţi-vă, şi Domnul vă va lumina!

Maica Siluana Vlad

Donează pentru
Asociația Triadikon

Suntem o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, cu beneficiu public, al cărei scop este sprijinirea materială și duhovnicească a persoanelor aflate în nevoi, publicarea de cărți, articole, materiale video, organizarea de conferințe și expoziții, pelerinaje, implicarea în activități de educație a tinerilor.

Vom folosi gestul tău filantropic pentru a continua acest proiect, a-l dezvolta și a bucura cât mai multe suflete de vestea cea bună adusă în lume de Domnul nostru Iisus Hristos!

Numele donatorilor vor fi pomenite în Sfântul Munte Athos la Sfânta Liturghie.

Transfer bancar:

Beneficiar: Asociația Triadikon

Cod fiscal: RO38581032

Cont LEI: RO69 BTRL RONCRT 0400844901

Cont EURO: RO19 BTRL EURCRT 0400844901

Cont DOLARI: RO23 BTRL USDCRT 0400844901

Cod SWIFT: BTRLRO22

Banca: Banca Transilvania S.A.

Paypal/Card bancar fără cont Paypal:

Domnul să vă răsplătească jertfa!

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *