fbpx

Cine se îndoiește de duhoarea iadului, să asculte această povestire înfricoșătoare

Aducem un exemplu de la parintii pustiei.

Atata duhoare exista in iad, incat, daca ar fi cu putinta sa vina in lumea noastra unul dintre osanditii de acolo, tot aerul s-ar imputi si multime de oameni s-ar sufoca. Cine se indoieste de acest adevar, sa asculte aceasta povestire infricosatoare:

„Odata traiau doi frati dupa trup, sub calauzirea unui duhovnic care le vorbea deseori despre suferintele iadului. Unul dintre ei s-a infricosat auzind acestea si, ca sa se mantuiasca, s-a hotarat sa se faca monah. Iar celalalt, necrezand in cele spuse de duhovnic, a ramas in lume, facand tot felul de pacate. Dupa cativa ani, i s-a apropiat sfarsitul vietii. Atunci, fratele sau, monahul, intalnindu-se cu el, l-a rugat ca dupa moarte sa vina la el si sa-i spuna cum este acolo si daca exista cu adevarat chinuri in iad, asa cum le-a povestit duhovnicul lor.

Dupa un timp, intr-o noapte, fratele cel mort care traise in lume, a aparut in fata monahului. Atunci acesta l-a intrebat: „Te rog, frate, spune-mi adevarul, exista in iad acele chinuri infricosetoare despre care ne spuneau cartile si duhovnicul nostru, sau au fost scrise doar ca sa sperie?”.

Atunci fratele sau care murise i-a raspuns:

-Chinurile iadului sunt de mii de ori mai infricosetoare decat este scris. Toate limbile lumii la un loc nu pot sa povesteasca aceste suferinte.

Monahul l-a intrebat din nou:

-N-as putea si eu incerca putin din ele ca sa cred cele ce-mi spui?

Fratele sau i-a zis:

-Prin ce simt vrei sa faci aceasta incercare ?

Si monahul i-a spus:

-Eu sunt foarte mic la suflet si mi-e teama ca nu cumva sa mor daca vad cu ochii mei sau daca ating cu mainile, ci mai bine sa miros putin cum este acolo.

Atunci fratele sau mort si-a scuturat putin vesmantul si a iesit o asemenea duhoare, incat monahii din acea manastire nu au putut-o suferi si fugeau in dreapta si-n stanga ca smintitii. Si, din aceasta cauza, au plecat din acele tinuturi si au construit manastire in alt loc”.

Sursa: Viața după moarte. Noi mărturii cutremurătoare

Donează pentru
Asociația Triadikon

Suntem o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, cu beneficiu public, al cărei scop este sprijinirea materială și duhovnicească a persoanelor aflate în nevoi, publicarea de cărți, articole, materiale video, organizarea de conferințe și expoziții, pelerinaje, implicarea în activități de educație a tinerilor.

Vom folosi gestul tău filantropic pentru a continua acest proiect, a-l dezvolta și a bucura cât mai multe suflete de vestea cea bună adusă în lume de Domnul nostru Iisus Hristos!

Numele donatorilor vor fi pomenite în Sfântul Munte Athos la Sfânta Liturghie.

Transfer bancar:

Beneficiar: Asociația Triadikon

Cod fiscal: RO38581032

Cont LEI: RO69 BTRL RONCRT 0400844901

Cont EURO: RO19 BTRL EURCRT 0400844901

Cont DOLARI: RO23 BTRL USDCRT 0400844901

Cod SWIFT: BTRLRO22

Banca: Banca Transilvania S.A.

Paypal/Card bancar fără cont Paypal:

Domnul să vă răsplătească jertfa!

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *